Torsdag

Lite fakta om gårdagen :
Vi började med besöka Père lachaise, som är en gigantisk kyrkogård. Det var väldigt roligt att titta på eftersom kyrkogården inte var som en svensk kyrkogård. Här var det väldigt många gravar som var i "små hus", och alla gravar var väldigt fint dekorerade.

Fler bilder från kyrkogården kommer i nästa inlägg, eftersom inlägget blir så långt annars. ;)
Sen tog vi tunnelbanan vidare mot det berömde eiffeltornet ! Stort var bara förnamnet.. Det var hur stoooort som helst! Så det var väldigt coolt att se :) Vi ville båda gå upp i Eiffeltornet, men eftersom det var ca. 3 timmars kö hade det inte varit så snällt mot alla de andra som hade fått stå och vänta..

Till lunch åt vi de berömda crépes, som är pannkakor med fyllning. Vi testade med choklad som fyllning och det var super gott!
(tog tyvärr inga bilder.. )
Sen åkte vi till en av de största shoppingcentren som ligger i Paris och det var också väldigt stort. Men lite besviken blev man eftersom Paris är känt för att vara det bästa shopping stället, men vi hittade inte så många affärer vi tyckte om.

Inte själva shoppingcentret på bilden, men utsikten där ifrån.
Efter det åkte vi till en stor byggnad som är känd för ha alla rör på utsidan, och inte på insidan som det brukar vara. Men där tog vi tyvärr inte några kort.
/ Erika och Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0